Service4You Partner Program

A Service4You több évtizedes tapasztalata segítségével, partnerei igényeit szem előtt tartva alkotta meg corporate dolgozói kedvezmény-rendszerét. A Service4You Partner Program a valós igényekhez mérten került kialakításra ezért örvend nagy népszerűségnek partnerei körében - az év minden időszakában.

A partner program kedvezményei kiterjednek a szerződött ügyfelek minden dolgozójára, kollégájára és azok családtagjaira is, így az egész család együtt töltheti az üdülés, pihenés napjait.

A Service4You szállodák Magyarország közkedvelt régióiban találhatók. Wellness és gyógyszállodák mellett, rendezvény- és konferencia kapacitással is rendelkeznek – számos városban. Több szálloda kiemelt figyelmet szentel a családoknak, a MóKaland játszóházak a teljes család pihenését teszik élvezetessé ország szerte.

A Service4You Partner Program az alábbi módon nyújt kedvezményeketCorporate szerződésEgyüttműködési megállapodásban szabályozott módon, folyamatos kedvezményt biztosít a Service4You a szállásfoglalások áraiból minden Service4You szállodában.

Vállalati rendezvényekA szerződött partnerek igénybe vehetik a rendezvényszervező szolgáltatást, amely teljes körűen biztosítja rendezvényük sikeres előkészítését és lebonyolítását – akár a grafikai tervezéstől a legyártásig.

Személyre szabott napi árAmennyiben vállalatuk havonta több alkalommal veszi igénybe egy-egy Service4You szálloda szolgáltatásait, egyedi megállapodás garantálja a kedvező napi árakat.

A Service4You Partner Programban való részvételnek nincs anyagi vonzata! Csatlakozzon mielőbb!

Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2019 © Service 4 You Hotel Management Kft.