Tudomány & Technika az Ön szolgálatában - Science Hotel**** Szeged

Az igazi újdonságnak számító, 43 különleges arculatú szobával és konferenciateremmel rendelkező design szálloda, modern berendezésével és technológiai megoldásaival, a helyi cégek üzleti partnereire, a szegedi tudományos életre, valamint annak szereplőire koncentrálva került kialakításra.


Kapcsolat
Varga Dóra
Értékesítési vezető
Mobil: 06 30 235 3983
Írjon nekem
H-6722 Szeged Petőf S. sgt. 17.
Tel./Fax: +36 62 669 088
Mobil: +36 20/368 5342
sales@sciencehotel.hu
www.sciencehotel.hu
Letöltések
Science Hotel**** Szeged
event fact sheets

A szállodaSzeged első dizájn szállodája a négycsillagos Science Hotel**** Szeged eklektikus stílusban megálmodott szálloda, a belváros szívében, a Petőf Sándor sugárúton, csupán néhány percre a történelmi belvárostól és a szegedi tudományos élet központjától.

Az igazi újdonságnak számító, 43 különleges arculatú szobával és konferenciateremmel rendelkező design szálloda, modern berendezésével és technológiai meg- oldásaival, a helyi cégek üzleti partnereire, a szegedi tu- dományos életre, valamint annak szereplőire koncentrálva került kialakításra.

A szálloda - szolgáltatásainak és a szobák kialakításának köszönhetően - kellemes pihenést nyújt rövid és hosszútávon egyaránt. King size méretű ágyak, minőségi matracok biztosítják vendégeink számára a kényelmes és pihentető alvást.

A szálloda elegáns helyszín lehet kisebb konferenciák, üzleti megbeszélések, szemináriumok lebonyolításához. A bőséges, svédasztalos reggelit különleges, a tudományt merész és stílusos dekorációs elemként felhasználó környezetben van lehetőség elfogyasztani, mely üzleti reggelik megfelelő helyszíne is lehet. Alapszolgáltatásként a hotel egész területén ingyenes internet hozzáférést biztosítunk.

Vendégeink a szálloda kamerával megfgyelt mélygarázsában autóikat biztonságban tudhatják.


A rendezvényhelyszín  • különtermünk kiválóan alkalmas csapatépítő tréningek, konferenciák, társasági összejövetelek, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására.
  • egyéb rendezvények lebonyolítására
  • szállás helyben , igény szerint akár 60 fő részére
  • ingyenes parkolás a szálloda mélygarázsában
  • ingyenes szélessávú WIFI használat
  • rendezvénytechnika igény szerint
Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2020 © Service 4 You Hotel Management Kft.