Science Hotel**** Business ajánlata

Tudomány & Technika az Ön szolgálatában


Az eklektikus stílusban megálmodott szálloda, a belváros szívében, a Petőfi Sándor sugárúton található. Elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy vendégeink egy sétával szinte minden fontosabb pontot elérjenek Szegeden.

A tudományt merész és stílusos dekorációs elemként használtuk fel a belső terek kialakításában, amely teljesen megkülönbözteti a szállodánkat a többitől. A hotel egyetlen magyar szállodaként Gold Key Award díjat nyert New Yorkban, amely a belsőépítészet Oscar díjának számító elismerés.


Szállodánk másik fő jellegzetessége ágyaink mérete és minősége. Hitvallásunk, hogy egy jó ágy a szálloda lelke! Az éjszakai pihenés fogja meghatározni a nálunk megszállók élményét. Mi ezt komolyan vettük, mikor matracot választottunk - az eredmény: vendégeink Szeged legjobb King Size méretű ágyaiban pihennek és feltöltődve ébrednek!

A jó ágy mellett egy szálloda mércéje a jó reggeli is. Mi ebben sem ismerünk kompromisszumot, hiszen egy jó nap egy jó reggelivel indul. A menü összeállításánál az egyediségre törekedtünk, hogy gasztronómiában is élményt adjunk!


Vállalati együttműködésRendezvényterem

Különtermünk kiválóan alkalmas csapatépítő tréningek, konferenciák, társasági összejövetelek, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Az 50 fős maximális befogadóképesség alkalmat ad fogadások, jubileumok, sajtótájékoztatók megrendezésére egyaránt.

A rendezvény jellegéhez igazodva különböző kávészünetek és változatos bekészítések közül van lehetőség kiválasztani a leginkább megfelelőt!

Technikai felszereltség

  • wifi
  • flipchart
  • projektor, vászon
  • hangosítás, mikrofon
  • laptop

A hotelhez kapcsolódó mélygarázsnak köszönhetően biztonságos és kényelmes parkolást biztosítunk vendégeink részére.

Szállodánk lehetőséget biztosít arra, hogy azon cégekkel, amelyek munkatársai rendszeresen Szegedre látogatnak, corporate együttműködést kössön. Az együttműködés lényege, hogy egy éves viszonylatban fix áron biztosítunk szállást a munkavégzés céljából városunkba látogatóknak. Mindez semmilyen kötelezettséggel nem jár vállalatuk részéről!

Bízom benne, hogy hamarosan vendégül láthatjuk Önöket is!
Üdvözlettel:

Varga Dóra
Science Hotel****
Telefon: +36 62 669 088
E-mail cím: sales@sciencehotel.hu


Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2020 © Service 4 You Hotel Management Kft.