Klebelsberg Kastély Budapest

A Klebelsberg Kastély Hotel Budapest egyik legújabb szállodája. Gondoljon ránk, amikor 2018. évi rendezvényéhez helyszínt keres!


Kastélyunk különböző méretű és funkciójú termeiben akár 10-80 fős rendezvényeket szervezhetünk Önnek. A Klebelsberg Kastély ősfás parkja veszi körül az elegáns szalont és a modern konferenciatermeket magába foglaló rendezvényházat, ahol nemcsak mulatsággal, de munkával is élmény az időtöltés!

Budapesten belül, mégis távol a város zajától dolgozhat, ünnepelhet nálunk. Vidéki vagy külföldi Partnerei és Vendégei számára szállodánk szobái is rendelkezésre állnak.


Rendezvényházunkat szeretettel ajánljuk céges rendezvények, csapatépítő programok, sajtótájékoztatók, termékbemutatók céljára. A legmodernebb prezentációs technikai berendezésekkel felszerelt termekkel, további szekciótermekkel, VIP tárgyalóval, valamint saját arculatra igazítható recepcióval szolgáljuk ki rendezvényüket!

Vendégházunk 29 kényelmes szobája, egyedi tervezésű magyar bútoraival és a másfél hektáros elegáns, parkosított őskert garantálják a hamisítatlan kastély élményt. A kényelmet és a biztonságot segítik a szálloda parkjában, az épületek mellett kialakított zárt gépkocsi parkolók. 24 órás recepció, korlátlan wifi használat, bőséges büféreggeli, valamint lobby bár szolgáltatás teszik még kellemesebbé az itt tartózkodást.

Klebelsberg Kastély Budapest

H- 1028 Budapest
Templom utca 12.
+36 30 399 2143
info@klebelsbergkastelybudapest.huJogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2020 © Service 4 You Hotel Management Kft.