Inspiráló környezet, professzionális munkafeltételek

Ha néhány napra kiszakadnának a nagyvárosi nyüzsgésből, a hétköznapi mókuskerékből, akkor a Pilvax Hotel**** Kalocsa rendezvénytermeivel, autentikus borospincéjével ideális helyszíne lesz a csapatépítésnek.


Különleges ajánlatunk keretében a 2018. január - február hónapokban tartandó rendezvényekre 6.400 Ft/fő/éjszaka ártól foglalható szállás reggelivel. (Az ár kétágyas szobában, 2 fő elhelyezése esetén érvényes).ElhelyezkedésA műemléki védettséget élvező, történelmi környezetbe simuló épület legnagyobb építészeti értéke az utca felé néző klasszicista homlokzatú épülettömb, ami a külső és belső terek megtartásával az eredeti, 1800-as évekbeli korstílust idézi. Kitűnő elhelyezkedése révén a történelmi belváros építészeti, kulturális, művészeti és népművészeti értékei, látnivalói is csupán pár perces sétaútra vannak tőle. A visszafogott elegancia, a harmonikus színvilág, a tágas belső terek adják meg sajátos, semmihez sem hasonlítható hangulatát. A szálloda tökéletes kikapcsolódást nyújt pihenni vágyó és üzleti útra érkező vendégeink számára egyaránt.

KonferenciatermeinkA max. 60 fős hangszigetelt, légkondicionált, természetes fénnyel megvilágított konferenciatermünk és a 15 fős hasonló adottságú tárgyalónk, valamint a 20 fős borospincénk kiválóan alkalmasak csapatépítő tréningek, kisebb konferenciák, társasági összejövetelek, üzleti tárgyalások, és egyéb rendezvények lebonyolítására. Rendelkezésre álló technikai eszközök: Full HD Smart televízió, flipchart és whiteboard tábla. A zavartalan munkavégzést a szálloda teljes területén ingyenes szélessávú WiFi használat biztosítja. A rendezvények catering szolgáltatással, kávészünetek lebonyolításával is igényelhetők.


CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMLEHETŐSÉGEK A PILVAXBAN • Pihenőrészleg 8 személyes finn szaunával és frissítő zuhannyal
 • Pálinkakóstolás a Schiszler pálinkák termékpalettájából
 • Borkóstoló a környék minőségi boraival
 • Üzemlátogatás és saját készítésű emléktárgy pingálása a Kalocsai Porcelán Manufaktúrában
 • Autentikus Tájház látogatás Homokmégyen birkapörkölt főzésselCsapatépítő programlehetőségek • Pihenőrészleg 8 személyes finn szaunával és frissítő zuhannyal
 • Pálinkakóstolás a Schiszler pálinkák termékpalettájából
 • Borkóstolás a Duna Borrégió boraival
 • Borvacsora
 • Üzemlátogatás és saját készítésű emléktárgy pingálása a Kalocsai Porcelán Manufaktúrában
 • Autentikus Tájház látogatás Homokmégyen birkapörkölt főzéssel

Szállodai szobáinkSzállodánk 15, csendes belső udvarra néző, saját fürdőszobával felszerelt szobájának mindegyikében tökéletes kényelmet talál. A berendezés az egész szállodára jellemző magas minőséget képviseli: az elegáns, modern stílus ötvöződik az otthonosság, a komfort fogalmával. Classic, standard és superior típusú szobáink egyedileg klimatizálhatók, Full HD Smart tévével felszereltek és WiFi eléréssel rendelkeznek. Szállodánkban összesen 31 fő elhelyezését tudjuk biztosítani.

Kérjen csoportja számára speciális ajánlatot, készséggel állunk rendelkezésére!ElérhetőségPilvax Hotel****
6300 Kalocsa, Szent István király út 21.
Telefon: +36 78 678 678
Email: info@pilvaxhotel.hu
Web: www.pilvaxhotel.hu


Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2020 © Service 4 You Hotel Management Kft.