Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

Évzáró céges rendezvények a siófoki Hotel Yacht****-ban


Amennyiben még nem sikerült megtalálni az ideális helyszínt a cég karácsonyi rendezvényéhez, szívesen ajánljuk a szervezők figyelmébe a siófoki Hotel Yacht**** Wellness & Business szállodánkat. A Balaton-part egyik legszebb kilátását kínáló konferenciahotel Budapesttől mindössze egyórányi autóútra - található.2016. januárjában nyitottuk meg a szálloda kapuit 70 stílusos, modern, légkondicionált szobával. Az a’la carte étteremként is működő BlueDot Bistro, bár és egészségügyi szolgáltató központ mellett egy 1 000 m2-es panorámás wellness részleggel is várjuk a hozzánk ellátogató vendégeket.

A páratlan balatoni panorámával és modern technikai háttérrel rendelkező konferencia központunk 250 fő befogadására alkalmas. Legyen szó csapatépítő tréningről, tanácskozásról vagy évzáró karácsonyi party-ról, ezek mindegyikének ideális helyszíne lehet a Hotel Yacht****. A 200 m2-es konferencia- vagy bálterem igény szerint négy részre szekcionálható. A rendezvények során hangtechnika, vászon, projektor, LCD TV és nagysebességű vezeték nélküli internetkapcsolat áll a vendégeink rendelkezésére.

A rendezvények résztvevői a bisztró jegyeket viselő, hazia és nemzetközi különlegességeket kínáló étteremben fogyaszthatják el a svédasztalos vagy az ünnepi tányérszervizes vacsorát. A BlueDot Bistrohoz tartozik egy csodálatos panorámával rendelkező terasz, a szakmai programok között pedig igény esetén egyedi és változatos kávészüneteket kínálunk.

Elkezdődött a 2018-as év, ne feledje, rövidesen el kell kezdeni az évnyitó értekezletek, partnertalálkozók szervezését is. Forduljon hozzánk bizalommal!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés: ertekesites@hotel-yacht.hu
Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2020 © Service 4 You Hotel Management Kft.