Céges rendezvények a Hotel Aquarell****-ben

Budapesthez közeli helyszínt keres rendezvényére? A négycsillagos Hotel Aquarell**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt.


Termeink a közös munkához


Konferencia és különtermeink nyugodt környezetet biztosítanak továbbképzésekhez, termékbemutatókhoz, rendezvényekhez. 200 fős tárgyalónk 3 részre osztható, amely természetes megvilágítású, klimatizált és technikai eszközökkel felszerelt. Nagytermünk mellett három kisebb kapacitású terem áll még rendelkezésükre, melyek további 100 fő befogadására alkalmasak.


Outdoor ízelítőKalandpark a szálloda mögött

A kalandpark, amely akár 100 fő befogadására is alkalmas a szállodától csupán 600 méterre található, így gyalogosan könnyen megközelíthető.
Gyakorló, kezdő és profi pálya, valamint a 6 átcsúszásból álló canopy egyaránt megtalálható. A vegyes fákból álló erdőben és a tó felett átvezető canopy valódi elszántságot igényel, 6,5 méter magasságból másképp néz ki a világ, de igazán sportos kikapcsolódást nyújt a négy, különböző nehézségű akadályokat nyújtó kalandpark pálya is. Csapatépítő programként ajánljuk a kalandpark mászását, airsoft mesterlövészetet, íjászatot és a csónakázást.


Kökény és Fia családi borászat a szállodától 4 km-re

A család szőlőültetvényei Ceglédbercelen találhatóak.
Lehetőségek: Borkóstolás borkorcsolyával, pincebejárás, borvacsora borismertetővel. Transzferben is segítünk, hogy a kollégák zavartalanul élvezhessék a borkóstolást.

További lehetőségek:

  • Csapatépítő programot közvetlenül a szálloda melletti parkban (autóépítés, filmforgatás, lézerharc, geocaching, mocsárjárás, aknakereső, buborékfoci…)
  • Pálinkakóstoló a Bolyhos pálinkafőzdében
  • Kincsem lovas park
  • Gokart pálya

Kérdés vagy ajánlatkérés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

Káplárné Szabó Renáta
Sales Manager

H-2700 Cegléd, Fürdő út 24.
Telefon: +36 20 374 1294
E-mail: renata.szabo@aquarellhotel.hu
Web: www.aquarellhotel.hu

Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2020 © Service 4 You Hotel Management Kft.