Events4you szállodák, ahol rendezvénye otthonra talál

Az Events4You oldalt azért hoztuk létre, hogy bemutathassuk a Service4You Hotel Management által menedzselt és üzemeltetett szállodákat, amelyek rendelkeznek rendezvény kapacitással.

Az új márka 2016. októberben indult útnak különálló, informatív webes felülettel, egyedi ajánlatkérő opcióval és Facebook oldallal.

Az oldal részletesen bemutatja az egyes rendezvényhelyszíneket az ott megvalósítható különféle eseményeknek megfelelően. Legyen szó akár több száz fős konferenciáról, kisebb vállalati eseményről, extrém csapatépítő tréningről vagy szívhez szóló családi ünnepségekről, a Service4You mindenhez tud megfelelő helyszínt ajánlani Önnek az ország különböző pontjain.

Szállodáink között megtalálható az egész évben nagy népszerűségnek örvendő Hotel Aquarell**** Cegléden, a Balaton partján működő Hotel Yacht Wellness & Business Siófok****, a festői környezetben épült Tisza Balneum Hotel**** Tiszafüreden, a dél-alföldi régiót erősítő Alföld Gyöngye Hotel***superior és Konferenciaközpont és a rendezvények mestereként emlegetett ETO Park Hotel****superior Business & Stadium Hotel Győrben.

Partnereink bármelyik helyszínt is választják, biztosak lehetnek abban, hogy nem csak egyéni vendégeiknek, hanem csoportjaiknak is a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtjuk.

Klemm Balázs, a Service4You ügyvezetője elmondta, hogy a márkanév kialakításával hiánypótlásnak tettek eleget, amellyel még kiforrottabbá vált a cég profilja. Bízik benne, hogy az új weblap adottságainak köszönhetően még több rendezvényt tudnak lebonyolítani az arra hivatott szállodák.

Ajánlatkérés egy lépésben!
Garantált válasz 24 órán belül!
Legjobb ár garancia!
Profi szakmai stáb!
Events4You: Rendezvény. Egyszerűen. Önnek.

Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2020 © Service 4 You Hotel Management Kft.