Science Hotel**** Business ajánlat


A Science Hotel**** Szeged egyik legújabb design szállodája. Ha sokszor jár üzleti úton és unja a szokványos helyeket, akkor ebben a hotelben meg fogja találni, amit keres. Attól, hogy a munka miatt kell máshol aludni, miért ne hozzuk ki belőle a legjobbat?!

A Science Hotel**** Business ajánlata:Egyágyas szoba: 9 900 Ft/fő/éjszaka + ÁFA


Kétágyas szoba: 13 900 Ft/szoba/éjszaka + ÁFAA szobaárak a reggelit tartalmazzák.

15 szoba foglalása esetén a rendezvényterem ingyenes használható a szállodai tartózkodás időtartama alatt!

Corporate szerződés megkötése esetén egyedi árakkal, ajánlatokkal tudjuk fogadni Business Vendégeinket!

A szállodánk egyik fő megkülönböztető jellegzetessége Business Partnereink számára, hogy Szeged legjobb ágyaiban pihennek és feltöltődve indulnak tőlünk üzleti megbeszéléseikre és programjaikra.


A kényelmes ágy mellett egy igazi városi szálloda másik mércéje a különleges és ízletes reggeli. Mi ebben sem ismerünk kompromisszumot, hiszen egy sikeres nap egy tartalmas étkezéssel indul.

A hotel belvárosi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy Vendégeink egy sétával szinte minden fontosabb pontot elérjenek Szegeden. A főbb egyetemi és konferenciahelyszínek pár perces sétával elérhetőek tőlünk.


RendezvényteremTartsa rendezvénytermünkben üzleti megbeszélését, szemináriumát vagy workshop-ját, de akár egy assesment center-es kiválasztás vagy egy külső helyszíni projekt megbeszélés számára is ideális helyszín.

Nem túl nagy mérete és modern berendezése biztosítja a bizalom légkörét. A hatalmas ablakok teljes fényzárással sötétíthetők, hogy a prezentációk a lehető legjobban sikerüljenek a céges célok elérése érdekében. A megbeszélésekre igény szerint cateringet biztosítunk, hogy a munka zavartalanul folyhasson egész nap.

Várja cégét és munkatársait a Science Hotel**** Business Class!Varga Dóra
Értékesítési vezető
sales@sciencehotel.hu
+36 20 368 5342


Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2017 © Service 4 You Hotel Management Kft.