Science Hotel**** év végi Business ajánlata

A Science Hotel**** Szeged egyik legújabb szállodája és az egyetlen design hotel a városban. Ha szeretne az év végén még egy utolsó, jó hangulatú céges rendezvénnyel meglepni csapatát, a Science Hotel a legmegfelelőbb választás! 20-25 fős rendezvénytermünk és Szeged legkényelmesebb ágyaival rendelkező szobáink kiválóak egy csoportos kiruccanásra.


Tartsa rendezvénytermünkben szegedi üzleti megbeszélését, szemináriumát vagy workshop-ját, de akár egy assesment center-es kiválasztás vagy egy külső helyszíni projekt megbeszélés számára is ideális helyszín. Nem túl nagy mérete és modern berendezése, biztosítja a bizalom légkörét. A hatalmas ablakok teljes fényzárással sötétíthetők, hogy a prezentációk a lehető legjobban sikerüljenek a céges célok elérése érdekében. A megbeszélésekre igény szerint cateringet biztosítunk, hogy a munka zavartalanul folyhasson egész nap.


15 szoba foglalása esetén a rendezvényterem ingyenesen használható a szállodai tartózkodás időtartama alatt!

Élmények Szegeden!Az év végi céges rendezvények elengedhetetlen részei a csapatépítő programok, melyre Szeged rengeteg lehetőséget kínál! Az ijesztőtől egészen a nyugodt beszélgetős kikapcsolódásig minden opcióra tudunk Önöknek programot ajánlani.

ParaPark:

Magyarország legeredetibb szabaduló játéka már Szegeden is, a Science hotel szomszédságában található. Fejtörőkön, rejtélyek megoldásán keresztül vezet kifele az út miközben odalent nem is sejtik, hogy a fejük felett néhányan épp a szabadságukért küzdenek. Nagyon népszerű a Szegedre érkező vendégek körében.

Fedett Gokart pálya:

A gokart pálya a Szeged Pláza mélygarázsában található. Tökéletes kikapcsolódás hűvösebb idő estén is a teljes család részére. A gokartpálya autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Napfényfürdő Aquapolis Szeged:

Hűsítse le magát és fürdőzzön önfeledten. Kollégáink kedvezményes fürdőbelépőket biztosítanak a szálloda vendégeinek. A szállodától az élményfürdő könnyen tömegközlekedéssel vagy akár gyalogosan is megközelíthető.SzállodánkrólA szállodánk egyik fő megkülönböztető jellegzetessége Business vendégeink számára, hogy vendégeink Szeged legjobb ágyaiban pihennek és feltöltődve indulnak tőlünk szegedi üzleti megbeszéléseikre, programjukra.

A jó ágy mellett egy igazi városi szálloda másik mércéje a jó reggeli. Mi ebben sem ismerünk kompromisszumot, hiszen egy sikeres nap egy jó reggelivel indul

A hotel belvárosi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy vendégeink egy sétával szinte minden fontosabb pontot elérjenek Szegeden, hiszen a főbb egyetemi és konferencia helyszínek pár perces sétával elérhetők.

Várjuk cégét és munkatársait a Science Hotel**** SzegedbenVarga Dóra
Értékesítési vezető
sales@sciencehotel.hu
+36 20 368 5342


Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2017 © Service 4 You Hotel Management Kft.