Klebelsberg Kastély Budapest

A Klebelsberg Kastély Hotel Budapest egyik legújabb szállodája. Gondoljon ránk, amikor az év végi rendezvényéhez helyszínt keres!


RendezvényKastélyunk különböző méretű és funkciójú termeiben akár 10-80 fős rendezvényeket szervezhetünk Önnek. A Klebelsberg Kastély ősfás parkja veszi körül az elegáns szalont és a modern konferenciatermeket magába foglaló rendezvényházat, ahol nemcsak mulatsággal, de munkával is élmény az időtöltés!

Budapesten belül, mégis távol a város zajától dolgozhat, ünnepelhet nálunk. Vidéki vagy külföldi Partnerei és Vendégei számára szállodánk szobái is rendelkezésre állnak.

Szervezze nálunk karácsonyi és év végi rendezvényeit!Szállásajánlatok már 11.900.- forint / fő / éjtől!
Rendezvényházunkat szeretettel ajánljuk céges rendezvények, csapatépítő programok, sajtótájékoztatók, termékbemutatók céljára. A legmodernebb prezentációs technikai berendezésekkel felszerelt termekkel, további szekciótermekkel, VIP tárgyalóval, valamint saját arculatra igazítható recepcióval szolgáljuk ki rendezvényüket!

Vendégházunk 29 kényelmes szobája, egyedi tervezésű magyar bútoraival és a másfél hektáros elegáns, parkosított őskert garantálják a hamisítatlan kastély élményt. A kényelmet és a biztonságot segítik a szálloda parkjában, az épületek mellett kialakított zárt gépkocsi parkolók. 24 órás recepció, korlátlan wifi használat, bőséges büféreggeli, valamint lobby bár szolgáltatás teszik még kellemesebbé az itt tartózkodást.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!Klebelsberg Kastély Budapest

H- 1028 Budapest
Templom utca 12.
+36 30 399 2143
info@klebelsbergkastelybudapest.huJogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2017 © Service 4 You Hotel Management Kft.