Klebelsberg Kastély Budapest

2017 nyarán nyitotta meg kapuit a felújított Klebelsberg Kastély, amely kulturális örökségünk bemutatásán túl szállodai szolgáltatásokat nyújt a nagyközönség számára. 29 szobában, mintegy 59 fő elhelyezésére van lehetőség a gyönyörű, parkosított kertben található hangulatos épületben.


RendezvényA Klebelsberg Emlékház kitűnő adottságokkal bír a legkülönfélébb rendezvények lebonyolításához. Két rendezvényterem felszereltségéhez tartozik a beépített projektor, hangosítás, a hatalmas ablakok gondoskodnak a természetes fényről, amelyek egyúttal páratlan kilátást biztosítanak a csodálatos parkra is!

A Kastélyban több szekció alakítható ki, amely alkalmas számos program lebonyolítására – kisebb konferenciák, üzleti megbeszélések, csapatépítő tréningek, vagy akár színvonalas termékbemutatók is szóba jöhetnek.


Szállásajánlatok már 11.900.- forint / fő / éj ártól!


Áraink tartalmazzák:  • büféasztalos reggeli
  • szállás kétágyas elhelyezéssel
  • wifi a szálloda teljes területén
  • díjmentes parkolás

A Kastély környezeteA magas kőkerítéssel határolt Kastély épületegyüttese csöndes, nyugodt pihenést biztosít minden vendég számára. A diszkrét környezet és a hely szelleme kiváló úti célja a feltöltődésre vágyóknak. A Klebelsberg Kastély elhelyezkedése nem csupán a Budapestet látogatók számára ideális, hiszen a Pilis-, és Budai-hegység közelsége számtalan további lehetőséget kínál a kalandvágyó turisták számára.


Kérje személyre szabott ajánlatunkat!Klebelsberg Kastély Budapest

H- 1028 Budapest
Templom utca 12.
+36 30 399 2143
info@klebelsbergkastelybudapest.huJogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2017 © Service 4 You Hotel Management Kft.