Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

Évzáró céges rendezvények a siófoki Hotel Yacht****-ban


Amennyiben még nem sikerült megtalálni az ideális helyszínt a cég karácsonyi rendezvényéhez, szívesen ajánljuk a szervezők figyelmébe a siófoki Hotel Yacht**** Wellness & Business szállodánkat. A Balaton-part egyik legszebb kilátását kínáló konferenciahotel Budapesttől mindössze egyórányi autóútra - található.2016. januárjában nyitottuk meg a szálloda kapuit 70 stílusos, modern, légkondicionált szobával. Az a’la carte étteremként is működő BlueDot Bistro, bár és egészségügyi szolgáltató központ mellett egy 1 000 m2-es panorámás wellness részleggel is várjuk a hozzánk ellátogató vendégeket.

A páratlan balatoni panorámával és modern technikai háttérrel rendelkező konferencia központunk 250 fő befogadására alkalmas. Legyen szó csapatépítő tréningről, tanácskozásról vagy évzáró karácsonyi party-ról, ezek mindegyikének ideális helyszíne lehet a Hotel Yacht****. A 200 m2-es konferencia- vagy bálterem igény szerint négy részre szekcionálható. A rendezvények során hangtechnika, vászon, projektor, LCD TV és nagysebességű vezeték nélküli internetkapcsolat áll a vendégeink rendelkezésére.

A rendezvények résztvevői a bisztró jegyeket viselő, hazia és nemzetközi különlegességeket kínáló étteremben fogyaszthatják el a svédasztalos vagy az ünnepi tányérszervizes vacsorát. A BlueDot Bistrohoz tartozik egy csodálatos panorámával rendelkező terasz, a szakmai programok között pedig igény esetén egyedi és változatos kávészüneteket kínálunk.
Ha az idei évzáró rendezvény helyszíne és forgatókönyve már kialakult, ne feledje, rövidesen el kell kezdeni az évnyitó értekezletek, partnertalálkozók szervezését is.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés: ertekesites@hotel-yacht.hu
Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2017 © Service 4 You Hotel Management Kft.