Aktuális rendezvény ajánlatok az Akadémia Hotel****-ben

Az Akadémia Hotel**** Balatonfüred 2017. nyarától, modern enteriőrrel, panorámás tetőterasszal és wellness szolgáltatásokkal nyújt egyedi élményt az ideérkezőknek.


Szállodánk kiváló helyszíne a Balaton-partra tervezett konferenciáknak, tréningeknek, céges összejöveteleknek, a rendezvények vendégeit 120 elszállásolására alkalmas szobakapacitással várjuk.

A szálloda legmodernebb eszközökkel felszerelt termeit projektor, vászon, wifi, légkondicionálás, igény esetén professzionális kihangosítás, egyedi akusztika, természetes napfény, és kávészünetekre is kiválóan alkalmas terasz teszi ideálissá a rendezvények szervezésére.


A közvetlen szomszédságunkban található Balatonfüredi Szabadidő és Konferencia Központtal együtt, minden igényt kielégítő konferencia komplexum lehetőségét kínáljuk, melyben szinte korlátlanok a lehetőségek. A legkülönfélébb rendezvények megvalósítását garantáljuk, akár 1.000 fő részvételével.

Közeledik az év végi céges rendezvények, karácsonyi bulik és ügyfél partik ideje. MI télen is tartjuk a frontot Füreden! Nálunk mindig pezseg az élet!


Önök se hagyják ki az élményt, kérjenek ajánlatot:

Akadémia Hotel**** Balatonfüred
H-8230 Balatonfüred
Horváth Mihály utca 66.
+36 20 378 7428
info@akademiahotel.hu
www.akademiahotel.hu


Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2017 © Service 4 You Hotel Management Kft.