Aktuális rendezvény ajánlatok az Akadémia Hotel****-ben

Megnyílt az Akadémia Hotel****, Balatonfüred legújabb négycsillagos szállodája, csodálatos balatoni panorámás tetőterasszal és wellness szolgáltatásokkal.


Az Akadémia Hotel****, Balatonfüred legújabb rendezvényhelyszíne, négycsillagos szállodája 2017. júniusában nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. Az 50 szobás hotelben található két természetes fénnyel rendelkező konferenciaterem, egy 100 fős étterem és egy bárral felszerelt, csodálatos balatoni panorámás tetőterasz.


A szállóvendégek közvetlen folyosón juthatnak át a Balatonfüredi Városi Uszodába, ahol térítésmentesen használhatják az uszoda medencéit és annak wellness részlegét (gőzfürdő, jakuzzi, infra és finn szauna).

A szálloda közvetlen szomszédságában található a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ. A hotel és a konferenciaközpont együttműködésével egyedülálló adottságok mellett megvalósítható számos kisebb és nagyobb méretű rendezvény: legyen szó konferenciáról, céges rendezvényről, állófogadásról, üzleti ebédről/vacsoráról, sajtótájékoztatóról, gálavacsoráról, bálról, esküvőről. A szálloda szakképzett személyzete profi segítséget nyújt a legkülönbözőbb események megvalósításában, a legkedvezőbb áron Balatonfüred városában. A két rendezvényhelyszín elegendő eszközparkkal, technikai felszereléssel, ingyenes parkolóhellyel rendelkezik akár több száz fős rendezvények megtartására is.


Wellness

Egy egész napos kirándulás után töltődjön fel szállodánk közvetlen szomszédságában található uszoda wellness részlegén, ahol úszómedence, gőzfürdő, jakuzzi, infra- és finn szauna szolgálja a tökéletes kikapcsolódást.

Akadémia Hotel**** Balatonfüred
H-8230 Balatonfüred
Horváth Mihály utca 66.
+36 20 378 7428
info@akademiahotel.hu
www.akademiahotel.hu


Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató
2013-2017 © Service 4 You Hotel Management Kft.